25. juuni 2009

Värske kartul rosmariini ja küüslauguga

Lõpuks on saabunud kodumaine värske kartul. Mul omal kartulivagusid pole (veel). Meil õnnestus värsket siinsamas Neeme külas kasvatatud kartulit osta meie oma külapoest, mitte turult. Keegi ise kasvatab ja viib siis minusuguste rõõmuks poodi. Mõnus.
Keetsin kartulid peaaegu pehmeks, ladusin kuumakindlasse vormi- segasin küüslauguviilude, rosmariiniokste, oliivõli ja Maldoni soolaga. Lõpuni küpsesid kartulid grillil. Imehea.

1 kommentaar:

Maarja ütles ...

oo, see on mõnus. eile ma tegin umbes nõnna värske kartuli ja porgandiga, kartul sai piprarohtu ja porgand tüümiani. imehea oli. mehe tehtud liha jättis lausükskõikseks, mida reeglina ei juhtu.