12. mai 2010

Karulauguvõi

karulauguvõi

Maitsevõisid ja määrdeid on siin blogis juba mitmeid. See tähendab ilmselt ainult üht: mulle nad meeldivad. Meeldib omatehtud leib, meeldivad mõnusad määrded selle peal.
Retsept on seekord pigem pildikeeles, kõik on kihiti siin näha:

karulauguvõi tegemine

Pildi allkiri ka ikka igaks juhuks: tuleb võtta umbes 100 grammi toasooja võid, pundike (12-13 lehte) hakitud karulauku, poole sidruni riivitud koor ja meresoolahelbeid. Hõõruda kõik kokku maitsevõiks. Leiva/saia peal loomulikult väga maitsev, samahästi sobib toppida kala kõhtu küpsetamise ajaks või panna tükike grillitud antrekoodile.

antrekoot

3 kommentaari:

Liina ütles ...

Täitsa müstika, ma mõtlesin omaenese peaga grillahvenatele välja sidruni-karulaugu või, retsept läheb Postimees Online grillilehte.
Nii võib ju plagiaadi süüdistuse saada :-)

Aet ütles ...

Olen ise ka päris mitmel korral karulauguvõid teinud, kuid sidrunikoort pole lisanud. Sidrunikoor andis võile väga mõnusa meki. Eriti hästi maitses Sinu tehtud leivaga.

Mari-Liis ütles ...

Liina, ma arvan, et see maitsekooslus koos ahvenatega on super! Tore, et seda ka laiema lugejaskonnaga jagada saad:)
Kas tegu on tollesama väljaandega, mida Tuuli mulle täna mainis, kus blogijad jagavad oma lemmikretsepte?