tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post128711442896546521..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: Kõrvitsakook šokolaadiglasuurigaMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-66097548246686053002014-10-26T07:02:53.084-07:002014-10-26T07:02:53.084-07:00Aitäh, Natalja, et oliiviõliga küpsetamise tulemus...Aitäh, Natalja, et oliiviõliga küpsetamise tulemusest teada andsid. Ma ise oleks ehk veidi kartnud oliiviõli tugevat maitset, aga kui see ei härinud, ju siis tõesti sobib kenasti! Olen ise ka sageli ingveripulbri asemel kasutanud retseptides riivitud värsket ingverit, tegelikult annab see ju palju parema maitse!Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-46649407760456735242014-10-25T05:57:32.727-07:002014-10-25T05:57:32.727-07:00Tere, tegin ise nüüd seda kooki oliivõliga. Kõik h...Tere, tegin ise nüüd seda kooki oliivõliga. Kõik hästi. Ingveripulbri asemel panin hakkitud päris-ingveri ja kuna Kreeka pähkleid ka polnud siis asendasin neid pistaatia pähklitega. Väga maitsev :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09939486389283702862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-90263840650628311962014-10-25T05:53:46.165-07:002014-10-25T05:53:46.165-07:00Autor on selle kommentaari eemaldanud.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09939486389283702862noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-69311142790122295202014-10-24T07:31:11.026-07:002014-10-24T07:31:11.026-07:00Tere!
Pisut asjatundmatu küsimus, aga kuidas olek...Tere!<br /><br />Pisut asjatundmatu küsimus, aga kuidas oleks extra virgin oliiviõliga või tuleks ikka rapsiõli kasutada? Kook tundub võrratu :)<br /><br />Kena hilissügist soovides<br /><br />KristelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-69114815606291776992014-10-15T02:59:48.487-07:002014-10-15T02:59:48.487-07:00Jaanika, ma ei ole ise katsetanud seda kooki valmi...Jaanika, ma ei ole ise katsetanud seda kooki valmis püreega, seega kogust pigem pakun, kui tean kindlalt. Aga arvestades seda, et kõrvitsat läheb 500 g ja ahjus osa kõrvitsas olevast niiskusest kaob, arvan, et 300 g püreega peaks kenasti õnnestuma.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-30953049102554426982014-10-15T01:18:55.267-07:002014-10-15T01:18:55.267-07:00kui palju seda valmispüreed peaks olema? Mul on sü...kui palju seda valmispüreed peaks olema? Mul on sügavkülmas püree olemas ja saaksin seda kasutada, aga siin retseptis on ju ära toodud toore kõrvitsa kogus.Jaanikanoreply@blogger.com