tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post2725579960771094134..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: Šokolaadi-sufleekookMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-19997648403696086532016-03-11T04:56:40.428-08:002016-03-11T04:56:40.428-08:00Tere! Ma suurendaksin kõike 1/3 võrra. Näiteks 8 m...Tere! Ma suurendaksin kõike 1/3 võrra. Näiteks 8 muna, 266 g mandleid jne. Ja koguste suurendamisel peab ka küpsetamisaeg pikem olema, 30 minutit kindlasti. Võid ju ka proovida samade kogustega suuremas vormis teha, kook jääb siis lihtsalt üsna õhuke.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-65832851203339546252016-03-10T01:44:39.615-08:002016-03-10T01:44:39.615-08:00Tere
Kas ja kuidas oleks tarvis koguseid ümber ar...Tere<br /><br />Kas ja kuidas oleks tarvis koguseid ümber arvestada, kui mul on 28cm koogivorm?<br /><br />Tänud!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-58757543123946471972016-03-09T06:46:55.410-08:002016-03-09T06:46:55.410-08:00Aitäh, Köögikata, tagasiside eest. Eks see tainas ...Aitäh, Köögikata, tagasiside eest. Eks see tainas juba võib tõesti suhkru puhul vedelam jääda, sest datlid annavad lisaks magususele ka ju sellist tihket massi juurde. Nii et kes teeb kooki suhkruga, siis ahjuaeg pikemaks!Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-23352105875614642342016-03-08T14:15:55.757-08:002016-03-08T14:15:55.757-08:00Oleks pidanud panema laiemasse vormi või hoidma ka...Oleks pidanud panema laiemasse vormi või hoidma kauem ahjus seda suhkruga varianti - mul jäi keskelt vedelaks. Muidu väga mõnus.Köögikatahttps://www.blogger.com/profile/05723089334348541509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-20199919618285608312016-03-06T07:25:57.567-08:002016-03-06T07:25:57.567-08:0085-100 g on paras, vahusta koos munavalgetega. Hea...85-100 g on paras, vahusta koos munavalgetega. Head maiustamist:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-44706265726297733542016-03-06T02:48:28.057-08:002016-03-06T02:48:28.057-08:00Hmmm, kõlab hästi. Aga kui mul pole datleid (ja po...Hmmm, kõlab hästi. Aga kui mul pole datleid (ja pole vajadust ka...vabaks küpsetamiseks), siis kui palju peaks suhkrut panema?Köögikatahttps://www.blogger.com/profile/05723089334348541509noreply@blogger.com