tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post3859290872244006124..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: Sidruni ja oliividega küpsetatud kalkun ja salat hernestest-ubadestMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-78889448492312167502012-04-09T21:53:22.438-07:002012-04-09T21:53:22.438-07:00Marju, tea, et sa ei ole oma mures üksi!Marju, tea, et sa ei ole oma mures üksi!Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-5844595684635582692012-04-09T12:58:49.577-07:002012-04-09T12:58:49.577-07:00Pecorino juust värskete põldubade ja oliiviõliga- ...Pecorino juust värskete põldubade ja oliiviõliga- käin miski viiekümnes kord ainult seda pilti vaatamas ja isu täis ei saa!Marjuhttps://www.blogger.com/profile/02596472197072561228noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-78658452294571464132012-03-26T10:33:15.571-07:002012-03-26T10:33:15.571-07:00Jaa see pecorino ubade ja oliiviõliga oli lihtsalt...Jaa see pecorino ubade ja oliiviõliga oli lihtsalt fantastiline! Ma kodus hiljem uurisin ka, et kas see on miski traditsiooniline roog või lihtsalt söögikoha omaniku mõttevälgatus. Ja sain teada, et juba vanad roomlased olid söönud oma lambapiimajuustu (neil siis Pecorino Romano, kuivem ja soolasem, meil oli P. Toscano) mai algul kevade tervitamise toiduna koos värskete põldubadega. Vot siis milline ajalugu!<br />Kadeduseks pole vast põhjust, vähemalt ilma osas mitte, teil ka ilmselt juba täitsa loob:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-24214100544566448562012-03-26T10:17:12.556-07:002012-03-26T10:17:12.556-07:00ah... ja muidugi see, et kevadet Toskaanas käisid ...ah... ja muidugi see, et kevadet Toskaanas käisid tervitamas, teeb natuke (heas mõttes) kadedaks! :)Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-14458283320312183402012-03-26T10:16:16.077-07:002012-03-26T10:16:16.077-07:00See roog pecorinost, oliiviõlist ja ubadest on täi...See roog pecorinost, oliiviõlist ja ubadest on täiesti uskumatult geniaalne! Ja nii lihtne!Juchttps://www.blogger.com/profile/11094799591643330165noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-62750836616105578912012-03-25T12:26:47.440-07:002012-03-25T12:26:47.440-07:00No näed siis Tuuli, isegi väljaspool Eestit oleme ...No näed siis Tuuli, isegi väljaspool Eestit oleme samu radu tallanud:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-36722548204779284492012-03-25T11:57:20.441-07:002012-03-25T11:57:20.441-07:00Ahhh, Mari-Liis, tabasid praegu hella kohta :) Fig...Ahhh, Mari-Liis, tabasid praegu hella kohta :) Figline Valdarnost mõne kilomeetri kaugusel on olnud meie armas Toskaana koduke endises nunnakloostris. Need imearmsad hetked tsikaatide koori ja öiste metssigade askeldamiste helide taustal, kus vahel lihtsalt igavusest käisime nimetet linnas luusimas ja gelatot keskväljakult koos lastega valimas. Et see valik ka nii keeruline peab olema :) Lemmikkohaks on saanud sealsamas kandis mõnekümne kilomeetri kaugusel olev Creve in Chianti oma superlaheda laupäevase turu ja lihtsalt jalustniitvate juustu-, liha- ja veinibutiikidega. Ehh, Toskaana!Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com