tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post3964634029999476262..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: Kõrvitsakeeks apelsini-toorjuustukreemigaMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-39080335544308931472013-04-19T03:30:45.644-07:002013-04-19T03:30:45.644-07:00suurepärane, aitäh, teen kindlasti :)suurepärane, aitäh, teen kindlasti :)jannzahttps://www.blogger.com/profile/11728630348975664781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-24264316930164600212013-04-18T21:07:47.663-07:002013-04-18T21:07:47.663-07:00Muidugi sobib, jannza! Vaata , mul ongi üks teine ...Muidugi sobib, jannza! Vaata , mul ongi üks teine kõrvitsakeeks (suht sarnane sellega siin, aga natuke täiustasin veel) püreega tehtud: http://siitnurgastjasealtnurgast.blogspot.com/2010/10/korvitsakeeks.html <br />Püreed tuleks võtta 3 dl.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-84122411290289881002013-04-18T12:27:55.740-07:002013-04-18T12:27:55.740-07:00kas riivitud kõrvitsa asemel sobib ka kõrvitsapüre...kas riivitud kõrvitsa asemel sobib ka kõrvitsapüree - talveks on püreed sügavkülma omajagu varutud :)jannzahttps://www.blogger.com/profile/11728630348975664781noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-62353419635054400902009-11-02T12:27:12.629-08:002009-11-02T12:27:12.629-08:00Väga tore, et nii vähe võid tarvis läheb...ja Phil...Väga tore, et nii vähe võid tarvis läheb...<br>ja Philadelphia-apelsinimahla kooslus tundub ahvatlev,<br><br>RiinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-14622393443733005152009-11-03T22:49:12.934-08:002009-11-03T22:49:12.934-08:00U make me wanna cook :)U make me wanna cook :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-88229625335076311082009-11-05T07:08:18.012-08:002009-11-05T07:08:18.012-08:00ma asun seda nüüd tegema, küll aga riivin vist suv...ma asun seda nüüd tegema, küll aga riivin vist suvikõrvitsa varusid sinna sinna. kaunist muskaatkõrvitsat veel pool järel, a selle vist panen hoopis laupäevastele külalistele ahju...Maarjahttp://www.blogger.com/profile/08682194491592450708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-80240695036881181412009-11-06T07:41:21.161-08:002009-11-06T07:41:21.161-08:00saigi tehtud suvikõrvitsaga ja terve suuremate las...saigi tehtud suvikõrvitsaga ja terve suuremate laste mansaft kiitis asja hääks, ainult Mia kirtsutas nina glasuuri peale.Maarjahttp://www.blogger.com/profile/08682194491592450708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-67766803872037983152009-11-06T07:49:56.731-08:002009-11-06T07:49:56.731-08:00ei tea mis neil selle glasuuriga on- minu seitsmes...ei tea mis neil selle glasuuriga on- minu seitsmesed kraapisid ka pealt ära. Kui tuhksuhkrust ülimagus võõp teha, läheks arvatavasti peale küll, A siis peaksin jälle ma kraapima:)Mari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-45846505144748590752009-11-23T00:48:03.280-08:002009-11-23T00:48:03.280-08:00käin muudkui siin blogis ringi piilumas ja avastas...käin muudkui siin blogis ringi piilumas ja avastasin, et ohhh milline tore kõrvitsakeeks, et seda on vaja kindlasti ise ka teha. Saigi tehtud ja külakostiks viidud ning sõbranna muudkui sõi ja kiitis :)Philadelphia toorjuustu asemel kasutasin Farmi oma ja see sobis ka ülihästi, glasuur jäi selline mõnus ja hapukas. GailiAnonymousnoreply@blogger.com