tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post5299355397942768319..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: Idamaise hõnguga röstitud kõrvitsMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-57911498587413995592012-12-31T22:30:15.522-08:002012-12-31T22:30:15.522-08:00See on nüüd küll tore, et need kõrvitsad teie jõul...See on nüüd küll tore, et need kõrvitsad teie jõululauale jõudsid. Kohe tähtis tunne on! <br />Ma usun küll, et kõrvitsad võivad täitsa erineva veesisialdusega olla. Need siin pildilolevad tegin ma küll tavalisest kõrvitsast, aga jäid ikka täitsa kuubikud. Pehmed küll, aga kindlasti mitte ühtlane mass.Sul vist õnnestus siis mõnusat kõrvitsapüreed süüa:). Olen niimoodi küpsetanud ka muskaatkõrvitsat. see on parim! Tihke, tugev ja jube hea maitsega. Ja muidugi HEAD UUT AASTAT, Liina! :)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-54701444168891028482012-12-27T12:40:55.281-08:002012-12-27T12:40:55.281-08:00Tegin seda kõrvitsat jõululauale sealiha ja verivo...Tegin seda kõrvitsat jõululauale sealiha ja verivorsti kõrvale. Väga hea oli ingveri, köömnete ja kaneeli koosmaitse. Aga ma ei tea, kas see oli eelnevast külmikus (mitte sügavkülmas) hoidmisest, aga kõrvits ajas ahjuplaadil hirmsasti vett välja ja mul ei jäänud ilusad kuubikud, nagu Sinul siin pildil, vaid rohkem selline ühtlane pehme mass. Maitse sellest küll ei kannatanud ja see järgmise päeva leivale määrimise soovitus läks ka asjaette :) Aitäh retsepti eest!Liinahttps://www.blogger.com/profile/01457389676144957515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-90679060668080131022011-10-14T11:57:19.582-07:002011-10-14T11:57:19.582-07:00Kerli, su esimesele küsimusel vastan ei ja teisele...Kerli, su esimesele küsimusel vastan ei ja teisele jah:)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-27692298995237408682011-10-14T11:49:25.509-07:002011-10-14T11:49:25.509-07:00Ei tea kas seda jahtunult ka sobib pakkuda, suupis...Ei tea kas seda jahtunult ka sobib pakkuda, suupisteks? Või läheb kõrvits liiga plögaks ja jahtunult tuimemad maitsed?Kerlihttps://www.blogger.com/profile/00701791325311998663noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-46206608052091755412011-09-22T08:37:20.310-07:002011-09-22T08:37:20.310-07:00Jaa, Krentu, ma tean seda tunnet, kui on vaja leid...Jaa, Krentu, ma tean seda tunnet, kui on vaja leida võimalikult erinevaid lahendusi koju saabunud hiigelpalli hävitamiseks:)<br />Ja muideks, kohe varsti, 1. okt. tuleb trükist tuttuus ajakiri "Tiiu", kuhu kirjutasin terve portsu kõrvitsaretsepte (kõrvitsasalat feta ja läätsedega, kõrvitsagalett, tšatni, moos ingveri ja apelsiniga ja veel mitmeid), vast saad ideid sealtki.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-12041107719016721942011-09-21T23:03:23.646-07:002011-09-21T23:03:23.646-07:00Aitäh selle retsepti eest - proovin kindlasti järe...Aitäh selle retsepti eest - proovin kindlasti järele. Praegusel hooajal on kõik kõrvitsaretseptid nii teretulnud :)Krentuhttps://www.blogger.com/profile/11234318831627084242noreply@blogger.com