tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post6799782306748444692..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: KasukasMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-30417505456266811382010-12-27T14:44:43.851-08:002010-12-27T14:44:43.851-08:00Mari-Liis! Kindlasti ei ole Selveri salat võrrelda...Mari-Liis! Kindlasti ei ole Selveri salat võrreldav salatiga, mida hea perenaine teeb. Aga Selveri salat on söödavam kui nii mõnigi "isetehtud", mida elus maitsta on tulnud! Ja mina ei ole vastupidi mingi ekspert-ma elan 18 tundi lõhnade ja maitsete sees- see mida ma endale lõpuks sisse söön, on üsna maitsetu ja halb toit!<br />KristelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-22591969759605499502010-12-27T08:23:18.747-08:002010-12-27T08:23:18.747-08:00Jaa, Tuuli, see kooslus on tõesti selline, mis või...Jaa, Tuuli, see kooslus on tõesti selline, mis võiks titeootel isikuid isutada:) <br />Pille, piilusin su suitsulõhega versiooni. Ei olegi just kõige lihtsam peedi ja suitsulõhe kooslust ette kujutada, kuidagi nii sees on see heeringas-peet:) Aga kindlasti on väga maitsev!<br />Kristel, ma olen kartnud neid kulinaaria heeringasalateid, mingi imelik rääsunud maitse on juures, niipalju, kui proovinud olen. Aga Selveri omale muidugi tuleb siis au anda, kui sinult sellise komplimendi osaliseks saab:)))<br />Elis, Margit ja Köögikata: meie pidulauad on vähemalt ühes kattuvad, nagu näha. Elagu kasukafännid!<br />Ja Köögikata, tõele au andes ma peedi ostan valmiskeedetuna,nii et keeta tuleb ainult kartulit ja porgandit, seda teen ühes potis. No muna ka, aga see läheb kähku:) Aga arvestades seda, et Neeme pood on nüüd kinni, võid müügiga katsetada küll:PMari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-34363385511237539742010-12-27T02:32:20.990-08:002010-12-27T02:32:20.990-08:00Meie laual oli porgandita ja hapukurgiga variant. ...Meie laual oli porgandita ja hapukurgiga variant. Ohtra sibulaga. Aga mul on alati see probeem, et ma ei oska seda piisavalt vähe teha. Muud road ju ka laual. Aga komponente ju paras ports, igaüht keeda veel eraldi. Kuidagi ei saa potipõhja nurgas raasukest kartuleid või peete keedetud, ikka vähemasti pool potitäit. :P Peaks vist pühade ajal seda küla peale müügiks ka tegema...<br />Aga postitus on tõesti põhjalik ja mõnus ja salat rõõmsalt hästi värviline ka.Köögikatahttps://www.blogger.com/profile/05723089334348541509noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-43538806656680258652010-12-26T12:12:06.663-08:002010-12-26T12:12:06.663-08:00Olin eile maal, väga maal ikka - Haanjmaal, vanas ...Olin eile maal, väga maal ikka - Haanjmaal, vanas Eesti vabadusvõitluse eest välja võideldud talus ja sain just oma Pärnu kodus tehtud kasukakausi lauale panna! Oeh, tead oli küll kui pidulaual pärl, selline värviline, mahlane ja väga lihtsa maitsega. Ja muidugi see peedi ja porgandi duo läbi heeringa ja majoneesi iseloomu - imeline. Tõsi, minu rida algas kartulist...Margithttps://www.blogger.com/profile/07477852204796607081noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-52623975230646528342010-12-26T12:11:32.286-08:002010-12-26T12:11:32.286-08:00Minul sama lugu- kasukas isutab pigem just talvise...Minul sama lugu- kasukas isutab pigem just talvisel ajal. Tänasel jõululaualgi oli tal täitsa oma koht olemas. <br />Aga imeilus ja põhjalik postitus! Kohe näha, et hing asjasse sisse pandud :)Elishttps://www.blogger.com/profile/14483128969948795292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-38598733207279656412010-12-26T04:35:54.190-08:002010-12-26T04:35:54.190-08:00Mina ostan nii tihti Selveri kasukat (sibala ja he...Mina ostan nii tihti Selveri kasukat (sibala ja heeringaga, et enne tööd kiirelt midagi suhu pista, seetõttu ma ise pühadeks seda teha ei taha. Aga salat on geniaalne- isegi Selveri oma on täiesti "pandav"<br /><br />KristelAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-6304188688033810382010-12-26T01:44:20.813-08:002010-12-26T01:44:20.813-08:00mul seostub ka kasukas kuidagi talviste pühadega :...mul seostub ka kasukas kuidagi talviste pühadega :) Aga ma ei armasta heeringat, nii et "vanasti" tegin alati kaks kausitäit - sugulaste jaoks heeringaga ja enda jaoks heeringata. Tänavu "avastasin" suitsulõhega variandi (Postimehes oli retsept isegi 2 nd tagasi) ja nüüd teen ilmselt mingi aeg seda varianti peamiselt ;)<br /><br />Väga ilus ja põhjalik sissejuhatus, Mari-Liis!Pillehttps://www.blogger.com/profile/05817049547134774699noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-22490709904529802212010-12-25T23:55:08.948-08:002010-12-25T23:55:08.948-08:00Oh kui ilus värviline kasukas. Väga kaunid pildid!...Oh kui ilus värviline kasukas. Väga kaunid pildid! Neelatus tekkis täiesti kontrollimatult :)<br />Minu kasukasõltuvus oli vahepeal lausa anekdootlik, last oodates suutsin kolm korda päevas toituda ainult kasukast. Kusjuures mulle just meeldib see majoneesi-koorekastme värvumine peedi mõjul :) Nii et igaühel oma kasukas. Aga vene köögile tuleb selle koosluse eest küll sügav kummardus teha.Tuulihttps://www.blogger.com/profile/07506601180022922422noreply@blogger.com