tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post8386051811757016041..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: Ungaripärane veiselihahautis letšo ja kartuligaMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-39572521446145665322015-01-30T08:17:55.339-08:002015-01-30T08:17:55.339-08:00No vot, siis on teada, et järgmisel aastal tuleb s...No vot, siis on teada, et järgmisel aastal tuleb suuremas koguses letšot sisse teha :):)Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-12338640948879036602015-01-30T08:02:42.289-08:002015-01-30T08:02:42.289-08:00Nii jubehea söök, et täna lõunaks sõime jäägid ja ...Nii jubehea söök, et täna lõunaks sõime jäägid ja läks järgmise nädala menüüsse kohe uuesti kirja. Kahju ainult, et siis on sellega ka mõneks ajaks kõik, sest kodune letšo saab otsa :(Pesukaruhttps://www.blogger.com/profile/17129248776624696135noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-1645976301008878202015-01-02T07:35:46.429-08:002015-01-02T07:35:46.429-08:00Talvisel ajal on nii palju toas olemist, seetõttu ...Talvisel ajal on nii palju toas olemist, seetõttu selline pikk tulel podisemine lisab toidule justkui mingi lisaväärtuse. Igaljuhul õnnestus esimesel korral kohe väga hästi, kuigi mul haudus liha alguses isegi 1,5 hRailihttps://www.blogger.com/profile/02791778802168335930noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-19409491541222992222014-12-06T03:14:09.886-08:002014-12-06T03:14:09.886-08:00Tänud kommentaari eest, Anonüümne! Olen ka mujalt ...Tänud kommentaari eest, Anonüümne! Olen ka mujalt sama tagasisidet saanud kartulite osas. Tegin retsepti ka pisikese muudatuse selles osas ja pikendasin kartulite küpsetamise aega ning kirjutasin paar soovitust veel sisse. Päris esimest korda tegin seda toitu tegelikult ise ka kartuliteta, keetsin kõrvale kartulipudru. Ka nii on väga hea! Järgmisel korral ei viitsinud kartuleid eraldi keeta ja pistsin nad otse patta, nii see roog sündiski:) Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-47916145947043783602014-12-05T08:13:55.642-08:002014-12-05T08:13:55.642-08:00Olen seda rooga juba valmistanud "Eesti kartu...Olen seda rooga juba valmistanud "Eesti kartuli" koduleheküljel avaldatud retsepti järgi. Toit tuli välja ülimaitsev, kuid madalal kuumusel pliidil hautades küpsesid kartulid liiga aeglaselt, mistõttu toiduvalmistamise protsess venis ligi kahetunniseks. Kuumust tõstes kippus roog jälle põhja kõrbema. Ilmselt oleks lihtsam, kui kartulid tõesti väikeseks tükeldada. Kasutan seda retsepti kindlasti ka edaspidi, kuid kiiruse ja mugavuse huvides keedan kartulid siis eraldi.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-84981720103313135072014-12-05T06:19:00.704-08:002014-12-05T06:19:00.704-08:00Sõbrakesed, ma hautan seda pliidil! Muidugi võib k...Sõbrakesed, ma hautan seda pliidil! Muidugi võib ka ahjus. Sel juhul pistaksin hautise 22+-sse ahju, keeraksin kohe 160 peale ja hautaksin tund-poolteist, kuni liha pehme.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-32951472279936902302014-12-05T03:15:24.851-08:002014-12-05T03:15:24.851-08:00Soovin ka teada, mis on Teie jaoks madal kuumus? S...Soovin ka teada, mis on Teie jaoks madal kuumus? Selle kohta on internetis erinevaid arvamusi (alates 100 kraadist).Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-47577186016278929332014-12-03T03:43:12.141-08:002014-12-03T03:43:12.141-08:00Tere! Mis kraadi juures hautist tuleks küpsetada?Tere! Mis kraadi juures hautist tuleks küpsetada?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-8764719823131008632014-12-02T12:57:02.681-08:002014-12-02T12:57:02.681-08:00Ha, ma täiesti mõistan sind! Samas ma olen alati m...Ha, ma täiesti mõistan sind! Samas ma olen alati mõelnud, miks ei võiks pesumasin neid sokke siis ometi paarikaupa süüa?Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06912922981444595584noreply@blogger.com