tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post8429261704980013042..comments2023-04-20T10:24:39.293-07:00Comments on Siit nurgast ja sealt nurgast: LõhekulebjaakaMari-Liishttp://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-22981072028037194992014-12-30T11:06:09.806-08:002014-12-30T11:06:09.806-08:00Anu, ma siiski küpsetaks enne kala enam-vähem ära....Anu, ma siiski küpsetaks enne kala enam-vähem ära. Siis on kindel, et saad läbiküpsenud kalaga piruka.Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-57845549895803138022014-12-30T07:44:15.581-08:002014-12-30T07:44:15.581-08:00Kas kala peab üldse küpsetama enne, äkki võib niis...Kas kala peab üldse küpsetama enne, äkki võib niisama pirukasse pista? Homme tuleb lauale nii või naa :DAnunoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-89463666241578574152014-12-30T01:16:41.747-08:002014-12-30T01:16:41.747-08:00Aet, mis tainast puudutab, siis olen harjunud kasu...Aet, mis tainast puudutab, siis olen harjunud kasutama Eesti Pagari omasid. Neil on kaks toodet, 500 g (siin piruka juures oleks just seda vaja) on või sisaldusega, aga mitte 100%. 400 g on puhtalt võiga tehtud. Mõlemad igati hea maitsega ja kerkivad ilusti. Peaasi, et ahi ikka korralikult kuum oleks enne piruka sisse panemist. Külmkapis öö otsa sulatamine ei ole mul õnnestunud. Seal peab väga õigel ajal jaole sama, muidu sulab liiga ära hakkab kleepima. Ühes restorani köögis nägin sellist meetodit, et tainas pandi mikrosse ja siis 10 sulatati täisvõimsusel, iga 10 sek järel tainast ümber keerates. Nii seni, kuni tainas sulanud. Kulus vast 10 minutit? Mäletan seda hästi, kuna olin ise see mikro nupule vajutaja iga 10sek tagant ja ümberkeeraja :) <br />Kodus olen võtnud tunnike enne küpsetamist sügavkülmast toatemperatuurile, pakendist eemaldatuna sulama. Toimib hästi!<br />Mari-Liishttps://www.blogger.com/profile/10309776640898892209noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6965680261863871543.post-50303444475654428222014-12-29T21:04:11.978-08:002014-12-29T21:04:11.978-08:00Tõeliselt uhke Kulebjaaka ja väga õigel hetkel ant...Tõeliselt uhke Kulebjaaka ja väga õigel hetkel antud retsept, sest just oli plaanis seda homseks õhtuks teha. Küsimus oleks aga, et millist lehttaigent te soovitate ja kas see tuleks eelmisel õhtul sügavkülmast tavalisse kappi tõsta või võib lehttaigent ka toatemperatuuril sulatada?Aethttps://www.blogger.com/profile/11944435535656984093noreply@blogger.com